O fată de 14 ani din Tulcea, dispărută de trei zile, căutată cu câini de urmă și o dronă11Foto© realitatea.net

O fată de 14 ani din Tulcea, dispărută de trei zile, căutată cu câini de urmă și o dronă

, 16 știri, 10 vizualizări

Inspectoratul de Poliție al Județului TulceaTulceaTulcea a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că polițiștii împreună cu jandarmi, pompieri și voluntari caută o fată de 14 de ani, care în noaptea de marți spre miercuri, a plecat de la domiciliul său, din localitatea Mahmudia și nu a mai revenit până în prezent.

„Au fost efectuate căutări cu efective mărite pe raza localităților limitrofe. La acțiunile de căutare din perioada de referință, au participat polițiști din cadrul I.P.J Tulcea, lucrători I.J.J, ISU Delta Tulcea și voluntari, fiind folosite echipamente speciale, câini de urmă și o dronă. Căutările continuă, pe rază extinsă, atât pe plan local, cât și național în vederea depistării persoanei dispărute, inclusiv cu sprijinul altor structuri operative de poliție din țară”, a anunțat IPJ Tulcea, potrivit News.ro.

Potrivit IPJ Tulcea, în noaptea de 28 februarie spre 1 martie, Denisa Gabriela Coadă a plecat de la domiciliul său, din localitatea Mahmudia și nu a mai revenit până în prezent.