O femeie a născut sub dărâmăturile unei clădiri, în Siria. Mama și-a protejat bebelușul cu propriul trup, până în ultima clipă13Foto1Video© libertatea.ro

O femeie a născut sub dărâmăturile unei clădiri, în Siria. Mama și-a protejat bebelușul cu propriul trup, până în ultima clipă

, 16 știri, 25 vizualizări

Cutremurul ce a avut loc luni, 6 februarie, a produs numeroase tragedii. Mii de oameni și-au pierdut viața sub dărâmături, iar alții au fost răniți. În Siria un bebeluș s-au născut sub dărâmături. Mama a apărat nou-născutul cu propriul corp. Din păcate, femeia nu a supraviețuit.

Un scenariu negru s-a derulat luni în Siria. În haosul provocat de cutremur o mamă aducea pe lume un copil. Femeia a născut chiar sub dărâmături și a încercat să își apere bebelușul așa cum a putut. Totul s-a întâmplat sub ruinele unei clădiri prăbușite din regiunea Alep.

Într-un clip postat pe Twitter, ce a devenit viral, a fost surprins chiar momentul în care un bărbat iese cu nou-născutul de sub ruine și îl încredințează echipajelor de salvare. Imaginile sunt din Jindires, un oraș din provincia Alep, aflat sub controlul rebelilor.