O femeie a sunat la 112 și a spus că e sechestrată și amenințată cu moartea, ca provocare într-un joc, în Mehedinți | Reacția Poliției3Foto© antena3.ro

O femeie a sunat la 112 și a spus că e sechestrată și amenințată cu moartea, ca provocare într-un joc, în Mehedinți | Reacția Poliției

, 9 știri, 74 vizualizări

Polițiștii din județul Mehedinți au aplicat o amendă în valoare de 4.000 de lei unei femei de 34 de ani din comuna Telești, județul Gorj, după ce aceasta a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța că este sechestrată și amenințată cu moartea. După ce a fost identificată de polițiști, femeia a recunoscut că apelul a fost unul fals și că a reprezentat o provocare în timpul unui joc.

Apelul a fost făcut duminică seară, din localitatea Baia de Aramă, județul Mehedinți, au anunțat luni reprezentanții IPJ Mehedinți.

”La data de 26 martie a.c., ora 20.42, polițiștii din cadrul Poliției oraș Baia de Aramă au fost sesizați telefonic de o persoană necunoscută cu privire la faptul că este sechestrată și amenințată cu moartea, ulterior terminalul mobil fiind închis și nu s-a mai putut relaționa cu persoana care a făcut sesizarea.