O fetiță cu dizabilități din Iași a rămas fără aparatul auditiv, după ce un hoț i-a furat ghiozdanul mamei pe litoral4Foto© hotnews.ro

O fetiță cu dizabilități din Iași a rămas fără aparatul auditiv, după ce un hoț i-a furat ghiozdanul mamei pe litoral

, 6 știri, 19 vizualizări

Acțiunile hoților pe Litoral nu se opresc nici în cazurile persoanelor cu dizabilități. O familie din Iași, aflată în concediu la mare, s-a trezit fără rucsacul în care avea aparatul auditiv al unuia dintre copii. Alături de aparatul fără de care fetița lor nu mai aude deloc, în rucsacul furat se mai aflau și un laptop și un ceas. Culmea este că aparatul auditiv furat, partea exterioară a acestuia, nu îi va folosi hoțului la nimic, pentru că este nevoie și de cealaltă parte a ansamblului, un magnet implantat în capul fetiței.

Părinții au semnalat dispariția aparatului auditiv și speră să-l găsească, pentru că, fără el, fetița lor nun aude nimic.

„Noi în dimineața zilei de 18 august am eliberat camera de la Venus. Am plecat cu toate bagajele la Aqua Magic, cu copiii, iar seara ne-am cazat la Eforie. Abia pe 20 august am realizat că ghiozdanul lipsește. În zilele acestea nu a purtat aparatul pentru că nu are voie să intre cu aparatul în mare și noi am stat la plajă mai tot timpul. Copilul are mai multe dizabilități și nu aude deloc fără acel aparat auditiv”, a declarat mama copilului pentru Replica de Constanța.