O fetiță din Suceava a sunat la 112 pentru a-și salva mama din mâinile tatălui agresiv, care o amenința cu cuțitul3Foto© observatornews.ro

O fetiță din Suceava a sunat la 112 pentru a-și salva mama din mâinile tatălui agresiv, care o amenința cu cuțitul

, 9 știri, 43 vizualizări

Trei bărbați din județul Suceava au fost arestați preventiv pentru agresiune în familie. Într-unul dintre cazuri, o fetiță a sunat la numărul de urgență 112, după ce mama sa a fost amenințată cu cuțitul de tatăl fetei, la fel și unul dintre frați. Într-un alt caz, o fată de 19 ani a cerut ajutorul autorităților, după ce fostul ei prieten a încălcat ordinul de protecție, relatează News.ro.

Primul caz a avut loc în orașul Frasin. Polițiștii au fost sesizați de o minoră la 112 pentru că mama sa era amenințată cu un cuțit de către tatăl ei.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de 23/24.05.2024, bărbatul a intrat în imobilul unde locuiește soția sa împreună cu copiii, având în mână un cuțit, amenințând-o și bruscând-o. "În conflict, pentru a-și apăra mama a intervenit și un minor de 11 ani, fiul celor doi, moment în care a fost și el agresat de tată", arată IPJ Suceava.