O jandarmeriță a fost lovită cu o talangă în cap la protestul crescătorilor de animale din Piața Victoriei8Foto1Video© bzi.ro

O jandarmeriță a fost lovită cu o talangă în cap la protestul crescătorilor de animale din Piața Victoriei

, 10 știri, 16 vizualizări

Incident violent la protestul fermierilor din Capitală. O jandarmeriță a fost lovită cu o talanda de un bărbat care a refuzat să se legitimeze. Agresorul a fost imobilizat cu forța.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, incidentul a avut loc, în jurul orei 17,00, pe timpul desfășurării adunării publice de protest din Piața Victoriei. Un grup de aproximativ 30 de persoane s-a dispus la limita dispozitivului de garduri, dinspre carosabil (partea cu Guvernul), cu scopul de a-și exprima nemulțumirile.

„Una dintre persoane a rupt dispozitivul de garduri și a ieșit în carosabil. Jandarmii au încercat să o readucă în zona de desfășurare, ocazie cu care celelalte persoane au început să pună presiune pe dispozitivul de panouri metalice. În urma forțării dispozitivului, o jandarmeriță de la dialog a fost lovită în zona capului cu un obiect contondent (o talangă), fiind condusă ulterior la un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis Jandarmeria Română, potrivit Agerpres.