O tânără din Galați și-a sunat părinții plângând și le-a spus că a fost răpită și sechestrată într-o casă2Foto© observatornews.ro

O tânără din Galați și-a sunat părinții plângând și le-a spus că a fost răpită și sechestrată într-o casă

, 7 știri, 231 vizualizări

Când a fost prinsă, tânăra a declarat că se află, de fapt, în Italia, dar a vrut să le facă rudelor o glumă de ziua ei, punând totul pe seama consumului de alcool și a etnobotanicelor, transmite News.ro.

Poliția Județeană Galați a anunțat, joi, că autoritățile au fost sesizate, miercuri după-amiază, printr-un apel la 112 de o tânără de 23 de ani, din comuna Vânători, despre faptul că sora ei, în vârstă de 19 ani, este ținută de mai multe persoane împotriva voinței sale, într-un spațiu din municipiul Galați, de unde observă o piscină, un drum de centură și un pod.

Ca urmare, polițiștii și jandarmii au început să verifice locurile care corespund descrierii și spațiile de cazare, fără însă a fi identificate persoane sau informații relevante cu privire la această sesizare. De asemenea, au fost informate și celelalte structuri din cadrul IPJ Galați cu privire la eveniment.