Oamenii se roagă pentru Céline Dion7Foto1Video© jurnalul.ro

Oamenii se roagă pentru Céline Dion

, 15 știri, 16 vizualizări

Vorbind pentru site-ul canadian 7 Jours, Claudette Dion a declarat că Céline „muncește din greu” pentru a combate boala, dar că viitorul carierei sale de cântăreață este incert. „În visele noastre și ale ei, ideea este să se întoarcă pe scenă. În ce stare? Nu știu”.

Dion suferă de ceva timp de spasme musculare incontrolabile. În ianuarie 2022, Dion a anulat datele turneului după ce a avut spasme „severe și persistente”. În decembrie, ea și-a anunțat fanii: „Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și a fost foarte dificil pentru mine să fac față acestor provocări... Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți atunci când merg și nepermițându-mi să îmi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită”.

În mai 2023, pe măsură ce boala persista, a anulat toate turneele viitoare, spunând: „Muncesc din greu pentru a-mi recăpăta forțele, dar turneele pot fi foarte dificile chiar și atunci când ești 100%... Vreau să știți cu toții că nu renunț”.