Olena și Volodimir Zelenski au pozat pentru Vogue. Cum au apărut pe coperta revistei și ce au transmis despre războiul din Ucraina4Foto© cotidianul.ro

Olena și Volodimir Zelenski au pozat pentru Vogue. Cum au apărut pe coperta revistei și ce au transmis despre războiul din Ucraina

, 5 știri, 86 vizualizări

Soția președintelui Volodimir Zelenski a vorbit despre rezistența ucraineană la invazia rusă și despre munca și viața ei în acest moment. „După Bucha, ne-am dat seama că acesta este un război pentru a ne distruge pe toți”, a spus ea.

Soția președintelui a menționat că fiecare cetățean al țării este o țintă pentru Rusia.

A fi prima doamnă nu a fost un rol pe care Zelenska și l-a dorit vreodată să îl joace. „Îmi place să fiu în culise - mi se potrivea”, spune ea în interviu. „Să trec în lumina reflectoarelor a fost destul de dificilă pentru mine”.

Ea și Zelenski s-au cunoscut în liceu, au început să se întâlnească la universitate și au avut o viață plină în lumea divertismentului înainte ca el să câștige președinția în 2019. Protectoare a vieții lor de familie, ea nu dorise ca el să candideze. Dar, la fel ca mulți dintre colegii ei ucraineni din acest război, Zelenska s-a ridicat la înălțime cu har și seriozitate.