Olimpicii naționali la matematică veniți la Vaslui au primit un album cu Dumitru Buzatu, baronul PSD arestat pentru corupție6Foto© stirileprotv.ro

Olimpicii naționali la matematică veniți la Vaslui au primit un album cu Dumitru Buzatu, baronul PSD arestat pentru corupție

, 6 știri, 18 vizualizări

Elevii olimpici la Matematică de la Vaslui au primit un album cu obiective turisitce din județ, care conține un discurs al fostului președinte al Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, aflat în prezent în arest la domiciliu pentru corupție.

Albumul, oferit de organizatorii olimpiadei, conține un discurs al lui Buzatu despre frumusețea judeului și despre potențialul său turistic. Unii sunt de părere că este nepotrivit ca un personaj condamnat pentru corupție să fie promovat în acest mod, mai ales în fața copiilor.

„Operele personalităților și resursele turistice ale județului nostru nu sunt foarte bine cunoscute și puse în valoare. De aceea ne propunem să scoatem în evidență diversitatea oportunităților existente în județul nostru, în ideea de a îmbunătăți viața oamenilor de aici, care sunt destul de săraci…”, spune Buzatu în ghidul oferit elevilor olimpici.