One United Properties a vândut participația deținută în One Herăstrău Office, tranzacție de 21 de milioane de euro© businessmagazin.ro

One United Properties a vândut participația deținută în One Herăstrău Office, tranzacție de 21 de milioane de euro

, 5 știri, 13 vizualizări

One United Properties (BVB: ONE), investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte din România, anunță închierea unui acord de vânzare pentru participația deținută în One Herăstrău Office S.A. către un investitor privat. Valoarea tranzacției se ridică la 21 milioane de euro. Compania One United Properties a fost asistată în cadrul tranzacției de către JLL România”, anunță dezvoltatorul.

One United Properties deținea 30% din acțiunile One Herăstrău Office Properties S.A., care, la rândul său, deținea 66,67% din pachetul de acțiuni One Herăstrău Office S.A.. Participația a fost achiziționată în iunie 2020 la o evaluare a clădirii de 15 milioane de euro.

Clădirea de birouri One Herăstrău Office situată în zona de Nord a Bucureștiului este în prezent închiriată în proporție de 100%. Clădirea are o suprafață închiriabilă totală de 8,074 mp și oferă spații de birouri moderne.