Ozzy Osbourne, diagnosticat cu tumoare la coloana vertebrală4Foto© romanialibera.ro

Ozzy Osbourne, diagnosticat cu tumoare la coloana vertebrală

, 8 știri, 21 vizualizări

Ozzy Osbourne a dezvăluit că cea de-a patra intervenție chirurgicală suferită la coloana vertebrală l-a “dărâmat”, cu această ocazie medicii descoperindu-i o tumoare care a trebuit îndepărtată, relatează contactmusic.com.

Solistul formației Black Sabbath – care împlinește 75 de ani luna viitoare – a fost supus la mai multe proceduri medicale de-a lungul ultimilor ani pentru a-i fi tratate problemele de care suferă la spate. Însă, după cea mai recentă intervenție chirurgicală, cea de-a patra, care a avut drept scop corectarea problemelor cu care muzicianul a rămas după ce a căzut în casă în 2019 – cădere care a condus la dislocarea unor tije metalice ce i-au fost montate anterior în zona coloanei vertebrale – Ozzy a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare.

“M-a dărâmat foarte tare. A doua operație a mers extrem de prost și, practic, m-a lăsat infirm. Am crezut că voi fi din nou funcțional după a doua și a treia, dar la ultima mi-au pus o tijă la coloană. Au găsit o tumoare la una dintre vertebre, așa că au fost nevoiți să o scoată. E destul de greu, iar echilibrul meu este (afectat) total”, a declarat el pentru revista Rolling Stone din Marea Britanie.