Pană de curent la ceremonia de gală pentru deschiderea anului Capitalei Europene a Culturii, la Timișoara6Foto1Video© puterea.ro

Pană de curent la ceremonia de gală pentru deschiderea anului Capitalei Europene a Culturii, la Timișoara

, 7 știri, 79 vizualizări

Palatul Culturii din Timișoara a rămas fără curent electric în timpul recitalului de pian al olandezului Joep Beving. Situația a fost remediată în doar aproximativ două minute, până când a fost pus în funcțiune generatorul. Un episod similiar a avut loc în urmă cu o săptămână, când centrul Timișoarei a mai fost lovit de o pană de curent, tot seara, fiind afectate spectacole ale Teatrului Național Timișoara și Teatrului Maghiar, dar și alte activități culturale.

„Defecțiunea care a dus la întreruperea pentru câteva minute a alimentării cu energie electrică a Operei Naționale Române din Timișoara a avut loc în instalația interioară a Operei, nu în rețeaua distribuitorului de energie electrică”, au transmis reprezentanții E-Distribuție Banat.

La ieșirea din sală, premierul Nicolae Ciucă a fost întrebat cum i se pare faptul că s-a luat curentul la un astfel de eveniment.