Panică în aer. Pasagerii unui avion au început să „sângereze din gură și din urechi” în timpul zborului4Foto© stirileprotv.ro

Panică în aer. Pasagerii unui avion au început să „sângereze din gură și din urechi” în timpul zborului

, 5 știri, 38 vizualizări

Incident neplăcut în Statele Unite ale Americii! Un zbor Delta Airlines a devenit un adevărat coșmar pentru sute de pasageri, după ce un avion s-a depresurizat la doar câteva minute de la decolare. Mai mulți oameni au avut parte de un șoc și s-au ales cu răni, după zborul eșuat. Aeronava a fost nevoită să se întoarcă din drum! Ce mesaj au transmis reprezentanții companiei? Autoritățile au intrat deja pe fir, pentru a da sancțiuni după incidentul care se putea transforma într-o adevărată tragedie.

Sute de pasageri ai zborului Delta Air Lines 1203, de la bordul unui Boeing 737-900, au trăit clipe de panică după ce avionul s-a depresurizat la doar câteva minute de la decolare. Aeronava a întors forțat și a coborât la sol, în Salt Lake City, SUA. Pilotul a întâmpinat probleme tehnice și a decis să întoarcă avionul, pentru a evita o nenorocire.

Cert este că, oamenii au avut parte de momente grele, pentru că s-au speriat teribil. Aceștia s-au plâns de faptul că urechile și nasurile lor au început să sângereze. Din păcate, au existat mai multe persoane rănite la bord.