PAOK Salonic - FCSB, în etapa a doua din grupa de Europa League. Răzvan Lucescu, din nou față în față cu echipa lui Gigi Becali6Foto2Video© observatornews.ro

PAOK Salonic - FCSB, în etapa a doua din grupa de Europa League. Răzvan Lucescu, din nou față în față cu echipa lui Gigi Becali

, 7 știri, 11 vizualizări

Succesul obținut împotriva formației din Riga permite celor de la FCSB să spere măcar la o calificare la barajul pentru optimi de finală, însă drumul este lung până în fazele superioare ale competiției.

După 4-1 cu RFS Riga, FCSB merge în Grecia, pentru o confruntare cât se poate de complicată cu PAOK Salonic. Grecii nu traversează o perioadă bună, așa că elevii lui Răzvan Lucescu vor să profite de confruntarea din această seară pentru a-și reface moralul zdrobit de ultimele două înfrângeri, 1-3 cu Galatasaray Istanbul și 0-1 cu Aris Salonic.

Ambele formații se confruntă cu probleme de efectiv, însă Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, speră ca plusul de experiență avut de Ozdoev, Taison, Zivkovic, Despodov sau Bakayoko să încline balanța în favoarea echipei sale, deși știe că duelul se anunță unul extrem de complicat.