Partidul PMP ramane fara banii de la stat - Care e motivul pentru care subventia a fost suspendata de Autoritatea Electorala3Foto© romanialibera.ro

Partidul PMP ramane fara banii de la stat - Care e motivul pentru care subventia a fost suspendata de Autoritatea Electorala

, 7 știri, 23 vizualizări

Eugen Tomac, președintele PMP, a anunțat, că Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a emis o decizie „nedreaptă, nelegală și absolut fără nicio logică”, prin suspendarea acordării subvenției partidului, el precizând că formațiunea are conducere legitimă.

Președintele PMP anunță că partidul va utiliza toate mijloacele legale pentru a corecta această decizie absolut revoltătoare. De asemenea, șeful AEP, Toni Greblă, a explicat că PMP are pe rol un litigiu privind conducerea partidului, iar după soluționare vor fi transferați banii în conturile partidului.

„AEP a emis o decizie nedreaptă, nelegală și absolut fără nicio logică. Partidul are conducere legitimă și a comunicat excelent timp de un an și jumătate cu AEP. Nu avem nicio explicație rațională de ce a fost luată o asemenea decizie împotriva unui partid cu reprezentare europeană. După PSD și PNL, Partidul Mișcarea Populară are cei mai mulți aleși locali în administrația din România. Vom utiliza toate mijloacele legale pentru a corecta această decizie absolut revoltătoare”, scrie Eugen Tomac.