Pasajul Basarab va fi expertizat după mai bine de 10 ani. Cât timp va dura4Foto© adevarul.ro

Pasajul Basarab va fi expertizat după mai bine de 10 ani. Cât timp va dura

, 5 știri, 13 vizualizări

După ce, la începutul acestui an, Primăria Capitalei a lansat în SEAP procedura de achiziție a serviciilor de expertizare tehnică a Pasajului Basarab, Nicușor Dan a anunțat acum firma care se va ocupa de acest lucru, de altfel, singura care a depus o ofertă, precum și costurile.

„Am atribuit contractul pentru expertiza tehnică a acestui obiectiv atât de important, dat în folosință de mai bine de 10 ani. (...) Contractul a fost atribuit companiei Betarmex SRL (singura care a depus ofertă), la o valoare de 248.500 lei fără TVA.”, a anunțat edilul, pe pagina sa de Facebook.

„Expertiza va analiza modul de respectare a proiectului, calitatea materialelor folosite, a execuției lucrărilor și starea tehnică a construcției, în conformitate cu reglementările în vigoare. Expertiza se va finaliza cu un raport care va cuprinde soluții pentru remedierea eventualelor deficiențe, prioritizarea lucrărilor de reparații și/sau reabilitare, în funcție de urgența executării acestora.”, a mai precizat Nicușor Dan.