Pățania unui hoț care a căzut cu bicicleta în boscheți, imediat după furt, în Argeș. Bărbatul luase geanta unei femei4Foto© observatornews.ro

Pățania unui hoț care a căzut cu bicicleta în boscheți, imediat după furt, în Argeș. Bărbatul luase geanta unei femei

, 5 știri, 37 vizualizări

O femeie care sâmbătă seară a fost tâlhărită, pe un drum din județul Argeș, de către un bărbat care se deplasa pe bicicletă și i-a smuls geanta din mers, și-a recuperat bunul furat după ce hoțul s-a dezechilibrat și a căzut cu bicicleta în șanț. Femeia a depus reclamație la poliție, iar hoțul a fost identificat și reținut.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20:30, pe drumul național 73, pe raza comunei argeșene Mărăcineni. Femeia, care mergea pe marginea drumului, a fost tâlhărită de un bărbat care se deplasa pe bicicletă. Imediat după ce i-a smuls geanta de pe umăr, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut în vegetația de pe marginea șoselei, moment în care femeia și-a recuperat geanta.

O oră și jumătate mai târziu, ea a reclamat la Poliția municipiului Pitești ce i s-a întâmplat. „Ca urmare a sesizării, semnalmentele persoanei au fost transmise în atenție lucrătorilor de poliție, iar polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat bărbatul în cauză, identificat ca fiind un bărbat de 33 ani din comuna Vitomirești, județul Olt, care a fost condus la sediul poliției pentru verificări.