Patrizia și Bianca, în rochii de mireasă, la capelă. Declarația sfâșietoare a unei mame: „Nimeni nu s-a mișcat pentru a le salva!”3Foto© hotnews.ro

Patrizia și Bianca, în rochii de mireasă, la capelă. Declarația sfâșietoare a unei mame: „Nimeni nu s-a mișcat pentru a le salva!”

, 4 știri, 29 vizualizări

Patrizia Cormos și Bianca Doros, cele două tinere ucise de viitură în Italia, au fost îmbrăcate în rochii mireasă. Trupurile neînsuflețite au fost depuse la capelă. O slujbă religioasă va avea loc, miercuri, 5 iunie 2024, la Udine, urmând ca apoi sicriele cu trupurile să fie repatriate.

Sicriele cu trupurile fetelor au fost depuse la casa funerară Mansutti din cimitirul urban San Vito din Udine. Cele două fete au fost îmbrăcate în rochie de mireasă. La finalul slujbei, sicriele cu trupurlle neînsufletite ale fetelor vor pleca spre România, unde vor avea loc funeraliile la Tarna Mare, în Satu Mare, și unde vor fi înmormântate.

„Numeroși cetățeni au vizitat deja camera funerară unde tinerele vor rămâne până mâine, la ora 16,00, când va fi celebrat un moment de reculegere de către doi preoți, unul ortodox și unul catolic. Primarul orașului Udine, Alberto Felice De Toni, este așteptat să sosească în cursul dimineții pentru un salut”, a transmis Il Messaggero.