Patru tineri din Bacău prinși de camerele de supraveghere după ce au furat o bancă! Poliția se află pe urmele lor4Foto1Video© realitatea.net

Patru tineri din Bacău prinși de camerele de supraveghere după ce au furat o bancă! Poliția se află pe urmele lor

, 4 știri, 80 vizualizări

Un incident a avut loc recent în municipiul Bacău, unde patru tineri au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce furau o bancă dintr-un cartier local. Incidentul s-a petrecut în cartierul Cornișa, iar filmările au scos la iveală un act de vandalism care a durat doar câteva zeci de secunde.

În imaginile capturate de camerele de supraveghere, se observă cum cei patru tineri se apropie de bancă în mod aparent relaxat. Unul dintre ei se așază pe bancă, simulând o pauză normală, în timp ce ceilalți trei examinează cu atenție modul în care banca este fixată în asfalt. Cu o coordonare rapidă și precisă, cei trei tineri reușesc să desfacă elementele de siguranță ale băncii, care era solid ancorată în pavajul străzii. În mai puțin de un minut, aceștia reușesc să scoată banca din locul său și să plece cu ea, lăsând în urmă doar găurile în asfalt.

Poliția din Bacău a fost alertată imediat după descoperirea furtului, iar autoritățile au deschis un dosar penal pentru furt. În prezent, polițiștii desfășoară verificări ample pentru a identifica și a prinde cei patru tineri responsabili de acest act. Potrivit surselor, anchetatorii se bazează pe imaginile surprinse de camera de supraveghere pentru a aduna indicii și a stabili identitatea celor implicați.