Paul Neagu, antrenor al lotului național de bob și sanie, acuzat că recruta sportive pentru prostituție9Foto© realitatea.net

Paul Neagu, antrenor al lotului național de bob și sanie, acuzat că recruta sportive pentru prostituție

, 12 știri, 27 vizualizări

Procurorii DIICOT îi aduc acuzații extrem de grave lui Paul Neagu, antrenor al lotului național de bob și sanie. Ei spun că acesta, profitând de poziția sa, a recrutat trei sportive, pe care le-a obligat să se prostitueze. În dosar este anchetat și Nassar Ghaleb, patronul restaurantului Byblos din Constanța.

Miercuri, procurorii DIICOT au făcut două percheziții în dosarul în care Paul Neagu, alături de cetățeanul român de naționalitate libaneză Nassar Ghaleb, este acuzat de trafic de persoane în formă continuată, complicitate la trafic de persoane în formă continuată și influențarea declarațiilor.

„În perioada 2013- 2019, suspectul, în calitate de antrenor al unui lot național feminin de sporturi de iarnă, în baza aceleiași rezoluții infracționale, la diferite intervale de timp, a recrutat trei persoane vătămate, prin abuz de autoritate și inducere în eroare, cu privire la obținerea unor perfomanțe sportive interne și internaționale, în scopul exploatării sexuale, prin obligarea la practicarea prostituției.