Pentru ce vrea Nicușor Dan să facă două referendumuri, după ce a fost reales primar al Capitalei3Foto© revistapresei.hotnews.ro

Pentru ce vrea Nicușor Dan să facă două referendumuri, după ce a fost reales primar al Capitalei

, 4 știri, 38 vizualizări

Nicușor Dan, actual și viitor primar al Capitalei, a dezvăluit aseară, în platoul Observator, când vor avea bucureștenii căldură și apă caldă.

"Am făcut progrese, am schimbat 110 kilometri de magistrală, am mai construit centrala de la Titan. Avem 15 șantiere mari deschise, am făcut 50 de kilometri anul trecut, o să facem 70 anul acesta. O să fie tot mai bine. Peste 4 ani o să ajungem la jumătate din rețea Deci abia peste 4 ani, cu mari eforturi, o să reușim să înlocuim jumătate din rețea și în felul ăsta", a declarat Nicușor Dan, primarul Capitalei.

Edilul a dezvăluit și câteva obiective din următorii patru ani.

"50 de kilometri de tramvai, am semnat contractele. 250 de noi tramvaie, avem studiu de oportunitate. Semaforizare inteligentă pe care, într-adevăr, am promis-o și n-am făcut-o. Deci din perspectiva asta, va fi un mandat mai ușor. Pe de altă parte am avut criză de COVID, am avut. În mandatul ăsta, războiul din Ucraina, explozia prețului de gaz. În fine".

Nu, am spus asta de mai multe ori. (..) Am început niște lucruri, știu ce e de făcut aici
Nicușor Dan,
Nicușor Dan: „Intenția mea este să rămân independent”. Ce spune despre…
Intenția mea este să rămân independent
Nicușor Dan,
Nicușor Dan: „Intenția mea este să rămân independent”. Ce spune despre…