Percheziții DNA la Consiliul Județean Caraș-Severin4Foto1Video© romaniatv.net

Percheziții DNA la Consiliul Județean Caraș-Severin

, 10 știri, 15 vizualizări

Percheziții la Consiliul Județean Caraș Severin, după ce, în iunie 2024, presa locală a scris despre modul straniu în care a fost vândut și apoi achiziționat un aparat RMN la Spitalul Județean de Urgență Reșița, scrie G4media.ro.

„Președintele Dunca nu înțelege gravitatea situației! RMN-ul vechi din spital a dispărut, toată lumea se ascunde de responsabilitate și noi constatăm că el funcționează în altă parte, în timp ce celălalt RMN, cel nou, nu își face treaba! În plus, s-au calculat amortizări după ce am înstrăinat RMN-ul nostru. E penal! S-a vândut subevaluat și calculezi în continuare amortizări după ce RML-ul a dispărut? E o chestiune foarte gravă, nu mai pot fi ascunse aceste lucruri!”, spunea consilierul județean PSD Ioan Crina.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Romeo Dunca explica faptul că la mijloc s-a strecurat „o omisiune”. „Printr-o omisiune a conducerii Spitalului Județean de Urgență Reșița s-a încheiat un contract de vânzare și un proces verbal de predare/primire între spital și societatea care a realizat montarea noului RMN și respectiv demontarea celui vechi, conducerea SJUR neștiind că nu poate încheia un contract și emite o factură în acest sens”, explica atunci Romeo Dunca.