Petre Roman a venit să își ia rămas bun de la Mioara Roman. Ce omagiu i-a adus fostei sale soții6Foto© libertatea.ro

Petre Roman a venit să își ia rămas bun de la Mioara Roman. Ce omagiu i-a adus fostei sale soții

, 8 știri, 36 vizualizări

Luni, 26 februarie, Mioara Roman va fi condusă pe ultimul drum. Petre Roman, fostul ei soț, s-a prezentat la priveghi în cursul zilei de ieri, 25 februarie. A venit însoțit, iar la căpătâiul mamei Oanei și a Catincăi a adus un element ce face parte din sfera funerară. Semnifică jalea și durerea! Imaginile sunt disponibile în galeria foto, iar informațiile mai jos, în articol.

Astăzi, 26 februarie 2024, Mioara Roman va fi condusă pe ultimul drum. În urmă cu o zi, duminică, fostul soț al ei, Petre Roman, a ajuns la priveghi. Tatăl Oanei Roman a venit însoțit, iar în mâna stângă a purtat un element ce face parte din sfera funerară. Mai cu seamă, Petre Roman a adus un buchet cu crizanteme, flori des oferite la evenimentele funerare.

La un eveniment funerar, crizantemele relevă duerea în suflet și jale. Sunt utilizate des în diverse aranjamente pentru înmormântări, de la simplele buchete, până la coroanele funerare cărora li se pot atașa panglici cu mesaje. Printre cei care au oferit flori albe la priveghi s-a numărat și Petre Roman. Imaginile sunt disponibile în galeria foto a articolului.