Philip Morris International aniversează 30 de ani de prezență în România: investiții de peste 1 miliard de dolari4Foto© hotnews.ro

Philip Morris International aniversează 30 de ani de prezență în România: investiții de peste 1 miliard de dolari

, 6 știri, 11 vizualizări

Philip Morris International (PMI), companie de top din industria tutunului și pionier în cercetarea și dezvoltarea produselor fără fum la nivel global, a investit peste 1 miliard de dolari în cei 30 de ani de prezență în România. În 1993, PMI a înființat filiala locală, iar în 1997 a demarat construcția fabricii din Otopeni, etapă ce a fost finalizată în anul 2000. Din 2017 aceasta a fost transformată într-o fabrică de ultimă generație pentru produsele din tutun încălzit, în urma unei investiții de 600 milioane de dolari.

În cei 30 de ani de activitate, Philip Morris România și-a dovedit rolul de partener de încredere al statului român, iar acum este pe deplin angajată în misiunea de a construi, prin inovație și cercetare, o Românie fără fum.

Construirea unui viitor fără fum este cea mai mare provocare din istoria companiei. Viziunea PMI este de a înlocui fiecare țigară cu produse fără fum care, deși nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mult mai bună decât continuarea fumatului.