Piața Revoluției din București, exclusiv pietonală, propune viceprimarul Bujduveanu5Foto© realitatea.net

Piața Revoluției din București, exclusiv pietonală, propune viceprimarul Bujduveanu

, 6 știri, 18 vizualizări

Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei, visează la un proiect prin care una dintre cele mai mari intersecții din București ar putea deveni exclusiv pietonală.

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu (PNL) anunță un proiect care prevede transformarea Pieței Revoluției într-o zonă exclusiv pietonală, explicând că este vorba despre zona din jurul Ateneului Român, care cuprinde: Piața George Enescu, Piața Revoluției și parcarea din fața Ministerului Afacerilor Interne, transmite News.ro. Proiectul urmează să fie supus dezbaterii publice.

”Vrem un București prietenos cu oamenii, dar nimeni nu a pus un plan pe hârtie sau în practică. Vrem un oraș «ca afară», dar avem zone pietonale doar în weekend și trotuare transformate în locuri de parcare. Iată ce vă propun: Cea mai reprezentativă zona din Capitală, Piața Revoluției, devine exclusiv pietonală! Este vorba despre zona din jurul Ateneului Român, care cuprinde: Piața George Enescu, Piața Revoluției și parcarea din fața Ministerului Afacerilor Interne”, a arătat Bujduveanu, luni seară, într-o postare pe Facebook.