Piers Morgan, interviu cu Andrew Tate în România » Un dialog șocant despre Matrix, închisoare, misoginism și conspirații4Foto1Video© romaniatv.net

Piers Morgan, interviu cu Andrew Tate în România » Un dialog șocant despre Matrix, închisoare, misoginism și conspirații

, 5 știri, 37 vizualizări

Piers Morgan, contre dure cu Andrew Tate la București. Piers Morgan a încercat să contracareze discursul conspiraționist al lui Andrew Tate, atacând subiecte precum Matrix, închisoarea și acuzațiile grave de trafic de persoane și viol. Andrew Tate, în schimb, a răspuns cu o doză ridicată de sfidare și ironie.

Frații Andrew și Tristan Tate, stabiliți în România din 2016, au devenit cunoscuți pe social media pentru stilul de viață extravagant, discursul agresiv și misogin, dar și pentru acuzațiile grave care au condus la arestarea lor pe 30 decembrie 2022. După o perioadă de detenție și arest la domiciliu, cei doi au fost eliberați pe 31 martie 2023, dar nu au voie să părăsească teritoriul României.

În timpul interviului, Andrew Tate a minimalizat acuzațiile de trafic de persoane și viol, considerându-le ridicole. A povestit despre cele 93 de zile petrecute în închisoare, ironizând condițiile și susținând că acuzațiile i-au fost aduse în mod absurd, legate de activități aparent inofensive, cum ar fi ajutorarea unor fete să devină virale pe platforma TikTok.