Podul de la Brăila, asfaltat a patra oară7Foto© hotnews.ro

Podul de la Brăila, asfaltat a patra oară

, 8 știri, 7 vizualizări

Sunt din nou probleme la podul peste Dunăre de la Brăila, supranumit Golden Gate de România. Pentru a patra oară, obiectul a intrat în proces de asfaltare. De această dată constructorul spune că va folosi o nouă rețetă asfaltică, care a fost testată într-un laborator din Italia.

Circulația a fost deviată, începând de miercuri, 9 octombrie, pe banda 1 de rulare pentru ambele sensuri, în vederea efectuării lucrărilor de reasfaltare, a transmis Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău.

„Au început lucrările de asfaltare pe Podul de la Brăila, DN2S, km 4+500 - km 6+600, - sensul Tulcea către Brăila. Devierea traficului rutier de pe Calea 2 pe Calea 1 la km 7+000, cu revenire în Calea 2 la km 3+000. Circulația rutieră se desfășoară în ambele sensuri cu restricție de viteză de 30 km/h. Lucrările de asfaltare vor dura 6 zile iar semnalizarea se realizează cu balize direcționale și lămpi de culoare galbenă intermitentă pe timpul nopții”, a transmis Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău.