Polițist din Covasna, cercetat pentru tentativă de omor după ce a tras cu arma de vânătoare în direcția unui bărbat© hotnews.ro

Polițist din Covasna, cercetat pentru tentativă de omor după ce a tras cu arma de vânătoare în direcția unui bărbat

, 7 știri, 11 vizualizări

Un polițist din județul Covasna, bănuit că ar fi amenințat un bărbat cu o pușcă de vânătoare și ar fi tras în direcția acestuia, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor, violare de domiciliu, amenințare, uz de armă fără drept și distrugere, potrivit Agerpres.

Suspectul ar fi intrat în curtea bărbatului și ar fi tras două focuri de armă în direcția acestuia.

„Procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică a Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna efectuează acte de urmărire penală față de un suspect care are calitatea de agent de poliție în cadrul IPJ Covasna, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor, violare de domiciliu, amenințare, uz de armă fără drept și distrugere.

În fapt, s-a reținut că în data de 9.01.2024 suspectul s-a deplasat la locuința persoanei vătămate din localitatea Pachia, jud. Covasna, a pătruns în curtea acesteia și, cu arma de vânătoare pe care o deținea în mod legal, a executat două focuri de armă în direcția victimei”, se arată într-un comunicat de presă, remis Agerpres de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna.