Polițist local din Hunedoara, cercetat pentru că a lovit un tânăr deja încătușat2Foto© stirileprotv.ro

Polițist local din Hunedoara, cercetat pentru că a lovit un tânăr deja încătușat

, 6 știri, 44 vizualizări

Poliția municipiului Vulcan, județul Hunedoara, s-a sesizat din oficiu privind o posibilă infracțiune de purtare abuzivă a unui polițist local. În timp ce intervenea la un conflict izbucnit pe o stradă din localitate, polițistul local ar fi lovit în mod nejustificat un tânăr recalcitrant, deși era deja încătușat. Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara a declanșat o anchetă vizând modul în care au intevenit polițiștii, transmite news.ro.

„Conform datelor verificării preliminare, fapta ar fost comisă în timpul unei intervenții în care polițiștii Biroului Ordine Publică Vulcan au acționat alături de agenți ai Poliției Locale Vulcan, pentru aplanarea unui conflict spontan între trei tineri, care s-au lovit reciproc, pe o stradă din municipiul Vulcan.

Conflictul a fost aplanat, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Cu ocazia intervenției, se pare că un polițist local ar fi utilizat forța într-un mod nejustificat, lovind un tânăr recalcitrant, care fusese deja încătușat.