Polițiștii au prins un tânăr drogat, fără permis, după ce ar fi furat o mașină din Sectorul 66Foto© realitatea.net

Polițiștii au prins un tânăr drogat, fără permis, după ce ar fi furat o mașină din Sectorul 6

, 8 știri, 35 vizualizări

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Capitalei, după ce a furat o mașină de pe o stradă din Sectorul 6. Bărbatul a fost blocat în trafic cu ajutorul jandarmilor, care l-au imobilizat și încătușat, anunță Poliția Capitalei.

„Ieri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi furat un autoturism de pe o stradă din Sectorul 6. În baza informațiilor primite, un echipaj din cadrul Secției 17 Poliție, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a identificat autoturismul semnalat, în doar câteva minute și a efectuat semnalul regulamentar de oprire”, a anunțat Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Întrucât șoferul nu s-a conformat, polițiștii au solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, aflat în zonă. Jandarmii au pornit în urmărirea acestuia, iar în scurt timp autoturismului în cauză a fost blocat în trafic.