Politolog, despre posibilele efecte ale documentului în care se susține că elevul Nicușor Dan a colaborat cu Securitatea când avea 17 ani9Foto© hotnews.ro

Politolog, despre posibilele efecte ale documentului în care se susține că elevul Nicușor Dan a colaborat cu Securitatea când avea 17 ani

, 26 știri, 9 vizualizări

Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității va verifica toate aspectele semnalate în documentul furnizat de o filieră PSD în care se susține că primarul general Nicușor Dan a colaborat cu Securitatea când avea 17 ani și a dat note despre colegii săi, au declarat surse din cadrul instuției pentru HotNews.ro. CNSAS s-a reunit azi într-o ședință în care urma să decidă dacă va discuta cazul.

Conform surselor citate, CNSAS nu a eliberat documentul de trei pagini, atribuit Securității, care a apărut în spațiul public.

Două persoane care sunt menționate în raport au cerut să aibă acces la propriul dosar.

Colegiul C.N.S.A.S. a transmis oficial printr-un comunicat de presă că „documentului intitulat „RAPORT- privind încadrarea informativă a cetățenilor care se deplasează în Australia cu ocazia Olimpiadei Internaționale de Matematică” ( 9-21 iulie 1988” nu a fost eliberat de instituție.