Poșta Română anunță că va plăti la timp pensiile și drepturile sociale aferente lunii decembrie5Foto© economie.hotnews.ro

Poșta Română anunță că va plăti la timp pensiile și drepturile sociale aferente lunii decembrie

, 13 știri, 46 vizualizări

Poșta Română anunță că va distribui la timp pensiile și drepturile sociale pentru luna decembrie.

Poșta Română a anunțat, în cursul zilei de joi, că a primit banii necesari de la Casa Națională de Pensii. Toți angajații poștali vor lucra la capacitate maximă pentru a respecta termenele de distribuire a pensiilor și drepturilor sociale pentru luna decembrie: ”Poșta Română confirmă, astfel, că întreaga sumă necesară distriburii acestor drepturi a fost virată în trezoreria operatorului național de servicii poștale”, se arată într-un comunicat.

De asemenea, și directorul general al Poștei Române, a dat asigurări pensionarii își vor primi banii.

”Luna decembrie este una specială și, ca atare, nu vom dezamăgi. Lipsa bancomatelor în aproximativ 70% din comunele din România și gradul mic de educație financiară în rândul populației îmbătrânite sunt realități cu care ne confruntăm, zi de zi, de aceea vom fi mereu aproape de toate categoriile sociale pe care le deservim, adaptându-ne permanent la nevoile tuturor românilor”, a spus și Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române.