Povestea sfâșietoare a Denisei, fata călcată de tren, într-un tunel pe calea ferată din Valea Sadului4Foto© realitatea.net

Povestea sfâșietoare a Denisei, fata călcată de tren, într-un tunel pe calea ferată din Valea Sadului

, 5 știri, 66 vizualizări

Avea doar 19 ani, era frumoasă și avea toată viața înainte, numai că destinul a vrut altfel. Cel mai probabil, Denisa, tânăra de 19 ani din Gorj călcată de tren într-un tunel pe calea ferată, a decis să se sinucidă, din cauza unui șantaj cu imagini indecente din partea iubitului. Incidentul s-a produs în noaptea de 17 spre 18 mai într-un tunel de cale ferată din Valea Sadului. Mecanicul de locomotivă nu a putut face nimic pentru a evita impactul. Trenul implicat în accidentul feroviar circula pe ruta Craiova-Petroșani.

În acest caz, polițiștii au deschis un doar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Oamenii legii iau în calcul toate variantele, inclusiv cea a sinuciderii, mai ales că tânăra era foarte afectată de faptul că un coleg ar fi postat filmulețe cu ea pe site-uri pentru adulți. Familia nu știa nimic, însă, despre problemele fetei.

„La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj au fost sesizați despre faptul că un tren a accidentat mortal o femeie. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tren care circula pe relația Craiova-Petroșani, între stațiile Valea Sadului și Meri, într-un tunel a accidentat mortal o femeie. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat decesul femeii. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.