Prăjituri, jeleuri și dispozitive de vapat cu droguri, vândute inclusiv copiilor de zeci de firme din toată țara18Foto1Video© hotnews.ro

Prăjituri, jeleuri și dispozitive de vapat cu droguri, vândute inclusiv copiilor de zeci de firme din toată țara

, 30 știri, 13 vizualizări

Zeci de firme din toată țara au vândut prăjituri, jeleuri, precum și dispozitive de vapat, aparent inofensive, dar care conțineau diferite cantități de droguri. Astăzi, procurorii DIICOT și polițiștii au făcut 121 de percheziții în București și 23 de județe.

“La data de 19 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.

– Serviciul Teritorial Iași, efectuează 121 de percheziții domiciliare, în județele Iași, Alba, Hunedoara, Sibiu, Neamț, Bacău, Brașov, Constanța, Cluj, Maramureș, Dolj, Brăila, Galați, Vrancea, Argeș, Buzău, Botoșani, Suceava, Timiș, Arad, Mureș, Harghita, Vaslui și în municipiul București, într-o cauză vizând săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.