Prefectul Capitalei spune că avea semnale despre greva STB, dar Nicușor Dan nu i-a răspuns la telefon4Foto© libertatea.ro

Prefectul Capitalei spune că avea semnale despre greva STB, dar Nicușor Dan nu i-a răspuns la telefon

, 8 știri, 68 vizualizări

Autoritățile locale au început de miercuri seară să pregătească organizarea ca bucureștenii să nu suferi din cauza grevei de la STB, având semnale că va fi declanșată, spune prefectul de București, Alexandra Văcaru într-o conferință de presă organizată joi. Ea afirmă că a încercat să ia legătura și cu primarul general Nicușor Dan, dar acesta nu i-a răspuns la telefon.

Alexandra Văcaru a precizat că a reușit să vorbească cu primarul general abia joi după ora 6 când i-a cerut să ia toate măsurile necesare pentru asigurarea ordinii publice în condițiile în care traficul mijloacelor de transport în comun este blocat de grevă.

”Telefonic am reușit să iau legătura după ora 6. Aseară am încercat să îl sun. Aveam semnale, domnul primar general nu mi-a răspuns aseară. În dimineața asta m-am deplasat la sediul primăriei generale și am avut o discuție cu primarul general, solicitându-i să intervină și să efectueze toate demersurile pentru a menține un climat social și liniște publică la nivelul capitalei”, a declarat prefectul Bucureștiului joi.