Premierul Cîțu, avertisment către cei care lucrează la PNRR: „Nu puteți merge în concediu până când planul nu este aprobat”3Foto© adevarul.ro

Premierul Cîțu, avertisment către cei care lucrează la PNRR: „Nu puteți merge în concediu până când planul nu este aprobat”

, 8 știri, 39 vizualizări

„Încă de la prima oră, de ieri de fapt, am văzut mai multe știri false. E foarte simplu. Am spus și de azi dimineață înainte să plec că nu a fost respins PNRR și nu a fost retrimis PNRR și asta înainte să vină Comisia cu precizări care au confirmat ce am spus. Nu pierdem acești bani. 29,2 miliarde euro îi vom lua pe toți.

Avem proiecte importante depuse pentru România, care vor fi terminate până în 2026, infrastructură, spitale, România educată, iar în acest moment suntem în procedura firească în care sunt toate țările din UE. Comisia Europeană face observații. Noi le răspundem. Și aici suntem în acest moment.

Avem un mesaj clar pentru cei care lucrează la PNRR, pentru funcționarii publici – trebuie să știți că nu puteți să mergeți în concediu până nu avem acest PNRR aprobat. E responsabilitatea noastră să avem cel mai bun PNRR. De aceea trebuie să luați toate observațiile Comisiei Europene și să le tratați cu mare, mare atenție.