Presa franceză: România și Slovacia, calificate în optimi la Euro 2024 după un egal trist care convine tuturor6Foto© libertatea.ro

Presa franceză: România și Slovacia, calificate în optimi la Euro 2024 după un egal trist care convine tuturor

, 7 știri, 32 vizualizări

Site-urile L'Equipe și BFMTV au scris miercuri seară, 26 iunie, că remiza dintre România și Slovacia (1-1) a convenit ambelor echipe, iar penalty-ul din care Răzvan Marin a egalat a fost acordat în mod generos de arbitrul german, a notat news.ro.

„Skriniar și coechipierii săi au fost în avantaj timp de doar 13 minute, cât i-a luat lui Razvan Marin să-l învingă pe Martin Dubravka dintr-un penalty acordat generos de arbitrul Daniel Siebert (37). Dar soarele de pe Deutsche Bank Park din Frankfurt a făcut treptat loc unei ploi torențiale și nicio echipă nu a mai reușit să înscrie”, a scris site-ul L'Equipe.

„Deși prima repriză a fost disputată, finalul meciului dintre cele două echipe, care știau că s-au calificat cu acest rezultat, s-a transformat într-o glumă bună. Jucătorii nu prea și-au ascuns intențiile și dorința de a se califica împreună. A fost un scenariu care a dus la scene surprinzătoare de camaraderie la finalul meciului, după fluierul final.