Președintele Iohannis: Industria auto românească poate mai mult5Foto1Video© money.ro

Președintele Iohannis: Industria auto românească poate mai mult

, 8 știri, 41 vizualizări

Președintele Klaus Iohannis a testat, sâmbătă, noul model Dacia Duster, varianta facelift produsă la Mioveni, el mărturisind că experiența șofatului a fost „pe măsura așteptărilor”. El a apreciat modul în care economia a trecut peste criza sanitară și a încurajat Guvernul și mediul de afaceri să mențină un dialog permanent.

Prezent sâmbătă după-amiază în comuna Pianu de Sus din județul Alba, unde a participat la Evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță” și prezentării noii versiuni Dacia Duster,  Klaus Iohannis a apreciat modul în care economia a trecut peste criza sanitară.

„Am urcat astăzi la volanul noului Duster, o mașină produsă în România și deja celebră în Europa. Chiar și în condițiile pandemiei, am apreciat modul în care, în industrie, și în economie în general, firmele s-au pregătit și s-au adaptat corespunzător pentru continuarea activităților economice în condiții de siguranță. Știu că v-a fost greu tuturor (..) însă mă bucur că împreună am reușit să trecem peste ce a fost mai greu, în principal datorită vaccinării care  a atenuat în mare măsură criza”, a afirmat președintele Klaus Iohannis în discursul său.