Președintele Serbiei: Occidentul se pregătește active pentru a intra într-un conflict militar direct cu Rusia4Foto© stirileprotv.ro

Președintele Serbiei: Occidentul se pregătește active pentru a intra într-un conflict militar direct cu Rusia

, 4 știri, 44 vizualizări

"Occidentul ar dori să ducă războaie de la distanță, prin intermediul altcuiva, investind bani și așa mai departe, dar în acest moment ei nu sunt pregătiți [pentru un conflict direct cu Rusia]. Vor fi ei pregătiți? Nu sunt pregătiți acum, dar cred că vor fi pregătiți. Se pregătesc deja pentru un conflict cu Federația Rusă și se pregătesc mult mai rapid decât ar dori unii oameni să vadă, în toate sensurile. Știm asta din pregătirile militare, știm cum decurg acestea. Și vreau să vă spun că se pregătesc pentru un conflict militar", a declarat Vucic la postul de televiziune Pink TV.

Anterior, președintele sârb a subliniat că "Occidentului, atâta timp cât oamenii din Occident nu mor, sau mor doar voluntari, nu-i pasă câți ucraineni vor muri". Potrivit liderului sârb, este o consecință a faptului că "Rusia are o mulțime de petrol, gaze, fosfați, aur și argint, și tot ceea ce au nevoie".

De asemenea, el a citat idei venite din țările scandinave, potrivit cărora "Rusia nu merită să aibă un astfel de teritoriu, pentru că este provincia întregii omeniri".