Prețul exorbitant cu care s-a vândut o parcelă de nisip în Dubai3Foto© adevarul.ro

Prețul exorbitant cu care s-a vândut o parcelă de nisip în Dubai

, 6 știri, 29 vizualizări

O parcelă de nisip de pe o insulă de lux din Dubai s-a vândut pentru 32 de milioane de dolari în 19 aprilie. Parcela fusese inițial cumpărată în urmă cu doi ani pentru aproximativ 9 milioane de dolari, scrie Bloomberg.

Clientul nu locuiește în Emiratele Arabe, însă dorește să contruiască o casă acolo.

„Vorbim de milioane de dolari dați pe nisip. Tot ceea ce a apărut în presă legat de Dubai a fost despre vile de lux, penthouse-uri și alte active de lux cu prețuri exorbitante. De această dată este vorba doar de o parcelă care a spart toate recordurile privind prețul terenurilor”, a declarat Andrew Cummings, șeful departamentului rezidențial din cadrul Knight Frank Dubai.

Pe insulă se află, de asemenea, Bulgari Resort, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din oraș, precum și viitorul turn Bulgari Lighthouse, unde prețurile de vânzare ale apartamentelor au atins cote maxime chiar înainte de a fi construit. Ultimul penthouse - un apartament cu nouă dormitoare și cinci locuri de parcare - a fost vândut în februarie pentru 110 milioane de dolari. ...citeste mai departe despre "O parcelă de nisip a fost vândută cu 34 de milioane de dolari. Dubai atinge noi dimensiuni ale luxului" pe Ziare.com