Prețurile produselor alimentare s-au liniștit, susține ministrul Agriculturii. Ce le recomandă românilor3Foto© cotidianul.ro

Prețurile produselor alimentare s-au liniștit, susține ministrul Agriculturii. Ce le recomandă românilor

, 5 știri, 21 vizualizări

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, susține că prețurile produselor alimentare s-au liniștit și vor continua să scadă, în condițiile în care unele supermarketuri au anunțat reduceri de prețuri în această perioadă, conform Agerpres.

"Eu spun că prețurile s-au liniștit, o parte din ele au scăzut. Dumneavoastră la televizor dați în fiecare seară și iată că aseară era la un post de televiziune, nu spun la care și nici nu spun care supermarket a anunțat că s-au făcut reduceri de prețuri, iar dumneavoastră ați făcut această publicitate și bine că ați făcut-o, ca să știe oamenii. Iată un semnal bun și din acest punct de vedere am siguranța că și celelalte prețuri vor avea același comportament de scădere la produsele care sunt acum pe piață", a declarat, miercuri, Petre Daea, la Târgul de Primăvară din curtea ministerului.

Întrebat care este părerea sa în legătură cu prețurile ridicate ale trufandalelor din piețele românești, Daea a răspuns că are nu doar o părere ci și o explicație și o îngrijorare.