Prietena Cristinei Țopescu spune că prezentatoarea avea probleme cu banii și că era în depresie3Foto© a1.ro

Prietena Cristinei Țopescu spune că prezentatoarea avea probleme cu banii și că era în depresie

, 9 știri, 26 vizualizări

Femeia a postat pe rețelele de socializare un nou mesaj în care vorbește despre starea acesteia în ultima perioadă, care nu era una bună. Cristina Țopescu avea probleme cu banii, nu avea serviviu, iar asta îi accentua și mai mult depresia de care suferea.

„Au fost vorbe în vânt. Îi văd pe mulți dintre foștii noștri colegi de breaslă cum plâng la televizor și cum vorbesc despre veleitățile de mare jurnalist ale Cristinei Țopescu. Dacă ați fi considerat-o un mare jurnalist și dacă ați fi iubit-o, ați fi ajutat-o în acești ultimi ani în care i-a fost îngrozitor de greu. I-ați promis lucruri, i-ați promis colaborări și când Cristina vă suna să vă întrebe dacă se concretizează acele planuri făcute împreună, voi nu mai răspundeați la telefoane și la mesaje.

Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căței plus hărnea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilități, benzină și câte un pachet de țigări. Ei nu îi trebuia nimic.