Prima reacție a lui Ianis Hagi, reprimit în lotul lui Rangers5Foto© hotnews.ro

Prima reacție a lui Ianis Hagi, reprimit în lotul lui Rangers

, 6 știri, 0 vizualizări

După o perioadă de exil la echipa de rezerve, Ianis Hagi a fost reprimit la antrenamentele primei echipe a lui Rangers. Ianis Hagi, mijlocașul român în vârstă de 25 de ani, a reacționat cu entuziasm după ce clubul Rangers a decis să îl reprimească în lotul primei echipe. Fotbalistul a fost exclus de la antrenamentele principale încă de la începutul acestui sezon, fiind trimis să se pregătească alături de echipa de rezerve, dar acum a primit vestea mult așteptată: va putea din nou să joace pentru formația scoțiană.

O clauză ar fi fost motivul Potrivit publicației Rangers Review, excluderea lui Ianis Hagi de la echipa principală a avut la bază o clauză contractuală care ar fi dus la o creștere semnificativă a salariului său, de la 1 milion de euro pe an la 1,3 milioane, dacă ar fi bifat un singur meci oficial. Discuțiile dintre club și jucător s-au prelungit, dar în cele din urmă părțile au ajuns la un acord. Hagi a fost dispus să renunțe la această clauză financiară pentru a-și relua activitatea la prima echipă.

La scurt timp după ce informația despre revenirea sa a fost făcută publică, atât Rangers, cât și Ianis Hagi au confirmat împăcarea prin intermediul rețelelor sociale. Hagi a postat un mesaj scurt: „M-am întors!”, însoțit de o fotografie de la antrenamentele primei echipe.