Prima reacție a micilor tricolori, după ce România U21 a părăsit EURO 2023 fără niciun gol marcat8Foto© sport.hotnews.ro

Prima reacție a micilor tricolori, după ce România U21 a părăsit EURO 2023 fără niciun gol marcat

, 14 știri, 78 vizualizări

Tricolorii au avut multe momente bune de joc, pe care le-au alternat cu perioade de apatie, au avut ocaziile lor, și-au creat faze cu potențial, dar au arătat multă superficialitate și egoism în joc. În minutul 19 Octavian Popescu i-a pasat foarte bine lui Louis Munteanu, care a șutat din careu, dar portarul Pandur a reținut. În minutul 23, Octavian Popescu a avut o acțiune care a destabilizat apărarea croată, a combinat cu Ișfan și a trimis din cădere la poartă, Pandur salvând in extremis.

Tricolorii au avut emoții în minutul 38, când Târnovanu a intervenit mai întâi la șutul lui Baturina, apoi la cel al lui Beljo, iar faza s-a încheiat cu șutul în bară al lui Vidovic. Repriza s-a încheiat cu șutul pe portar al lui Pantea, din minutul 40, după o cursă frumoasă și o pasă excelentă a lui Markovic.

Partea a doua nu a excelat în faze de poartă. În minutul 63 Petrila a trimis din careu, din poziție bună, mult pe lângă poartă. Târnovanu a avut o intervenție excelentă în minutul 79, iar în minutul 80 Prsir nu a gasit spatiu portii tricolorilor. Fruk a fost blocat de Dican în minutul 85, iar în minutul 90+1 Târnovan i-a refuzat golul lui Frigan și s-a încheiat 0-0.