Prima victorie în instanță în războiul dintre Antena Group și foștii jurați de la Chefi la Cuțite. Ce a decis instanța3Foto© hotnews.ro

Prima victorie în instanță în războiul dintre Antena Group și foștii jurați de la Chefi la Cuțite. Ce a decis instanța

, 4 știri, 31 vizualizări

Antena Group a deschis joia trecută un nou proces cu principala televiziune concurentă, dar și cu unul dintre foștii „chefi la cuțite”, Sorin Bontea, scrie PaginadeMedia. Între timp, Antena a pierdut, în prima instanță, unul dintre procese.

Șirul proceselor dintre Antena Group și foștii chefi la cuțite, concediați în toamna anului trecut, continuă cu o nouă chemare în judecată, scrie Pagina de Media. Antena Group a decis să depună joi, 23 mai, o nou acțiune în instanță prin care cere anularea contractului dintre chef Sorin Bontea și PRO TV, în condițiile în care cei trei bucătari - Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu - au fost anunțați ca viitorii jurați de la Masterchef.

Acțiunea depusă în instanță are ca obiect „drept de autor și drepturi conexe, constatarea nulității absolute a contractului”. Până la acest moment, nu a fost stabilită nicio dată pentru acest proces, scrie sursa citată.