​Primăria Brașov, acuzată că a vândut un apartament din zona centrală cu 723 lei / Primarul Coliban spune că va face anchetă internă5Foto© cotidianul.ro

​Primăria Brașov, acuzată că a vândut un apartament din zona centrală cu 723 lei / Primarul Coliban spune că va face anchetă internă

, 9 știri, 25 vizualizări

Bombă imobiliară la Brașov! „Este inadmisibil ca un imobil deținut de municipalitate să fie vândut la un preț mult sub cel al pieței. Acest gen de tranzacții trebuie să fie monitorizate foarte riguros și trebuie transparentizate.

Actuala administrație s-a făcut remarcată doar prin prisma deselor scandaluri publice pe care le provoacă, prin lipsa de transparență și prin lipsa de responsabilitate pe care o demonstrează. Brașovenii sunt literalmente oripilați de incompetența de care primarul USR al Brașovului dă dovadă.

Oricare ar fi explicațiile pe care acesta le va oferi opiniei publice, un lucru este cert: incompetența administrativă a primarului USR din Brașov a făcut ca un apartament din fondul locativ al municipalității să fie vândut cu suma de 723 de lei”, a transmis senatorul PSD, prin intermediul unui comunicat.