Primarii Piedone și Baluță propun acordarea titlului de cetățean de onoare al Sectoarelor 4 și 5 membrilor echipei naționale de fotbal4Foto© bzi.ro

Primarii Piedone și Baluță propun acordarea titlului de cetățean de onoare al Sectoarelor 4 și 5 membrilor echipei naționale de fotbal

, 5 știri, 17 vizualizări

Primarii Daniel Băluță și Cristian Popescu – Piedone propun acordarea titlului de cetățean de onoare al Sectoarelor 4 și 5 membrilor echipei naționale de fotbal, în semn de apreciere pentru cum au reprezentat țara noastră la EURO 2024.

„La inițiativa celor doi primari, respectiv primarul Sectorului 5, Cristian Popescu – Piedone și primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, în ședințele de Consiliu local de la sfârșitul lunii iulie, vor fi adoptate hotărâri ce prevăd ca toți membrii echipei naționale de fotbal a României să devină cetățeni de onoare ai Sectoarelor 5 și 4. Acest demers al celor doi edili vine drept mulțumire pentru bucuria pe care jucătorii echipei naționale au adus-o tuturor românilor”, au scris reprezentanții Primăriei Sectorului 5, vineri, pe Facebook.

Cristian Popescu – Piedone a susținut că, după zeci de ani, echipa națională de fotbal a reușit să unească românii de pretutindeni și a pus România „din nou pe hartă”. Mai mult, el face apel la toți primarii să le acorde jucătorilor titlul de cetățeni de onoare.