Primele declarații făcute de Șacalul, bărbatul suspectat că a ucis două femei în Constanța. Le cunoscuse pe internet3Foto© realitatea.net

Primele declarații făcute de Șacalul, bărbatul suspectat că a ucis două femei în Constanța. Le cunoscuse pe internet

, 5 știri, 60 vizualizări

La intrarea în tribunal, „Șacalul” a declarat presei: „Nu le-am omorât eu. Nu le-am sugrumat, nu le-am otrăvit. Trebuiau să se găsească probe dacă erau sugrumate sau lovite. Anchetatorii au ajuns la mine pentru că am cumpărat mașina de la a doua victimă“, conform Ziua de Constanța.

Suspectul a afirmat că legătura sa cu cazul ar fi apărut doar pentru că a cumpărat mașina uneia dintre victime. Întrebat de jurnaliști despre probele împotriva sa, acesta a întrebat retoric: „Dacă există probe, de ce nu m-au arestat mai demult? Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă dacă eram vinovat.”

Potrivit anchetatorilor, prima victimă a fost o femeie din Tulcea, găsită fără viață într-un apartament din Constanța la mijlocul lunii iulie 2024. Cea de-a doua victimă a fost descoperită pe 4 septembrie 2024, între localitățile Mihai Viteazu și Sinoe. Cadavrele ambelor femei se aflau într-o avansată stare de putrefacție, ceea ce a îngreunat stabilirea cauzei exacte a morții, însă se presupune că victimele au fost sugrumate.