Primele plecări de la FCU Craiova după retrogradarea în Liga 218Foto© observatornews.ro

Primele plecări de la FCU Craiova după retrogradarea în Liga 2

, 27 știri, 69 vizualizări

Formația dirijată de Eugen Trică a primit vizita sibienilor pe ”Ion Oblemenco”, în ultima etapă a play-out-ului, într-un meci cu o încărcătură emoțională enormă. După ce Gabi Iancu a făcut 3-1, galeria lui FCU Craiova a rupt scaunele din peluză și le-a aruncat în teren. Fanii au scandat și l-au jignit pe Adrian Mititelu, patronul oltenilor, iar ”centralul” Marian Barbu a întrerupt atunci partida și i-a trimis pe jucători la vestiare. Reveniți, craiovenii n-au mai avut putere să lupte, iar tabela a rămas 3-1 în favoarea lui FC Hermannstadt.

Adrian Mititelu Jr. a intervenit în direct la televiziunea PrimaSport după umilința din Bănie. După ce a ținut un discurs-manifest referitor la situația de la club, în care a precizat că nu vrea să mai audă de fotbal și că familia sa a pierdut aproximativ 20 de milioane de euro de la revenirea în Liga 1, acționarul minoritar de la FCU a dezvăluit că Juan Bauza și William Baeten vor părăsi gruparea în acest final de stagiune.

”Juan Bauza va pleca vara asta, la fel ca William Baeten”, a spus Adrian Mititelu Jr.

Argentinianul Juan Bauza se află la FCU Craiova din iulie 2022. Cotat la un milion de euro de site-urile de specialitate, fotbalistul a bifat 86 de apariții în echipamentul oltenilor. De cealaltă parte, William Baeten e legitimat la FCU Craiova din august 2020, iar Transfermarkt îl estimează la nu mai mult de 650.000 de euro.

Juan Bauza va pleca vara asta, la fel ca William Baeten
Adrian Mititelu,
Primele plecări de la FCU Craiova după retrogradarea în Liga 2